Anna Tours nekretnine

Anna Tours d.o.o. je licencirana agencija za turizam od 1994.god. i posredovanje u prometu nekretninama od 2009.god. prema rješenju Ministarstva gospodarstva, upisana u Registar posrednika Hrvatske gospodarske Komore te je osigurana od odgovornosti za štetu.

Želite li investirati u apartman, kuću, vilu sa bazenom, stan, zemljište ili poslovni prostor? Naša Agencija za nekretnine će Vam pomoći da to napravite što uspješnije!
Pozivamo sve vlasnike nekretnina sa područja otoka Krka i cijele Primorsko- goranske županije da nam ukažu puno povjerenje u posredovanju , odnosno prodaji ili iznajmljivanju nekretnine putem naše agencije.

Tražite idealnu nekretninu, a niste je pronašli na web stranicama agencije ANNA TOURS d.o.o.?

Nema problema, imamo rješenje!

Odaberite kriterije, ispunite svoje podatke i pošaljite nam upit a mi ćemo zajedno sa mnogobrojnim partnerima tražiti za Vas te Vam u što kraćem roku poslati odgovarajuće ponude.

Mi smo tim mladih, ambicioznih, iskusnih i odgovornih agenata za nekretnine koji znanjem stranih jezika pokrivaju sva svjetska tržišta i ne odustaju sve dok ne zadovolje želje i najzahtjevnijih klijenata, a svoje poslovanje temeljimo na preciznosti i povjerenju što nas dugoročno plasira u sam vrh ove djelatnosti.

Ako kupujete, unajmljujete ili iznajmljujete nekretninu naša agencija je tu da Vam ponudi velik broj nekretnina koje odgovaraju Vašim zahtjevima, pomogne Vam pri odabiru, ukaže na pozitivne strane nekretnine, kao i na moguće skrivene mane i nedostatke odabrane nekretnine, te Vas uvede u cijeli kupoprodajni proces.

Prateći trendove i osluškujući želje i potrebe klijenta nudimo Vam stručni konzalting , te brzu i kvalitetnu uslugu pri odabiru nekretnine i pružanju informacija o tržišnoj vrijednosti i kupoprodaji nekretnine uz načelo povjerljivosti, savjesnosti, zaštite interesa stranke.

Razlikujemo se od većine drugih agencija jer našim klijentima nudimo i uslugu „ povratka investicije“ na način da kupljenu nekretninu mogu direktno preko naše agencije iznajmljivati i time si godinu za godinom povratiti veliki dio uloženog kapitala.

Pružajući pouzdanog i profesionalnog partnera domaćim i stranim klijentima obavljamo cjelokupnu uslugu, kako za kupca tako i za prodavača, od prvog kontakta, razgledavanja nekretnina, savjeta, provjere stanja nekretnine u zemljišnim knjigama, pa sve do zaključivanja kupoprodajnog ugovora, rješavanja porezne prijave, uknjižbe novog vlasnika u zemljišne knjige te uručivanja dokumenata o vlasništvu.
Surađujemo sa odvjetničkim uredom što našim klijentima osigurava dodatnu pravnu sigurnost.
Stranim državljanima pomažemo pri ishodovanju OIB-a te ostalih administrativnih poslova vezanih uz kupoprodaju nekretnina te u suradnji sa brojnim partnerima pružamo usluge upravljanja i održavanja.

Naše kvalificirano i stručno osoblje čeka na VAS, zato ukoliko ste zainteresirani za prodaju, kupnju ili iznajmljivanje nekretnine na pravoj ste adresi, a na Vašem ćemo povjerenju zahvaliti i uzvratiti vrhunskom uslugom i odnosom, koji su uvijek najbolja preporuka.
MI SMO TU ZBOG VAS – OBRATITE NAM SE SA POVJERENJEM!!

Vaš Anna Tours Team


Naziv:
ANNA TOURS d.o.o. za turizam, trgovinu i usluge iz Njivica
(agencija za posredovanje nekretninama i turistička agencija)

Skrećeni naziv:
Anna Tours d.o.o. Njivice

Sjedište: Krste Frankopana 12, 51512, Njivice
Ured: Primorska cesta b.b., 51512 Njivice (Pasaž hotela Jadran)
Upisano registar Trgovačkog suda u Rijeci po brojem: 1-20586-00(-P-DO-)
Oznaka i broj rješenja: FI-3197/94
MB: 0724475
MBS: 040122496
OIB: 83825420203

Transakcijski računi:
Erste & Steiermaerkische Bank  d.d.
Jadranski trg 3A
51000 Rijeka

broj žiro računa: 2402006-1100376101
broj deviznog računa: 70010000-09376091
IBAN: HR852402006 1100376101
SWIFT: ESBCHR22

Upisano u Registar posrednika Hrvatske gospodarske komore pod brojem 645/2009
KLASA: UP/I-330-01/09-01/1497
URBROJ: 526-05-01-01/2-09-2

Osiguravateljsko društvo agencije:  Allianz
Temeljni kapital: 20.000 kn uplaćen u cjelosti
Članovi uprave: Anne Margarete Perić, direktor (zastupa samostalno i pojedinačno)